Verse kruiden binnen handbereik!

  Bekijk hier

LIF – “Verse kruiden binnen handbereik!”

De beste verse kruiden binnen handbereik hebben, zodat iedereen deze gemakkelijk kan gebruiken in de keuken. Dat willen wij mogelijk maken met LIF. In 2021 zijn we begonnen als startup waarbij we een bijzondere kruidentoren hebben ontwikkeld. Wij zijn er voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Verse kruiden: de smaakmaker van elk goed gerecht

Onze passie voor verse kruiden is begonnen met onze liefde voor koken en lekker eten. Vooral goed en vers. Zonder goede kruiden wordt dat lekkere eten maken toch echt een ander verhaal. Verse kruiden zijn naast smaakmakers bijvoorbeeld ook hele goede zoutvervangers. Veel verse kruiden hebben naast hun smaak ook zeker een positieve invloed op onze gezondheid. Nog meer redenen om verse kruiden te gebruiken!


Verschillende manieren van verse kruiden onderhouden

Onze verse kruiden kun je op meerdere manieren gebruiken. De kruidenplantjes kunnen in een pot gekocht worden voor gebruik binnen of voor in een kruidentoren. Ook kunnen de verse kruidenplantjes uitgeplant worden in de tuin of zelf helemaal zelf gezaaid. Om alle verse kruiden zo goed mogelijk te onderhouden vind je in onze webshop naast kruidenplanten en kruidenzaden ook: voeding, accessoires en producten voor bijvoorbeeld het bereiden van verse kruidenthee.

Met de webshop bieden we je de mogelijkheid om het gehele jaar door verse kruiden tot je beschikking te hebben. Benieuwd naar ons assortiment?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van al onze nieuwtjes. Ontvang door je in te schrijven daarnaast ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling!

Houd je kruiden vers in onze kruidentoren

Met het idee om mee te werken aan een groenere en gezondere samenleving begon de start van LIF. Niet alleen de verse kruiden zelf zijn belangrijk. De manier waarop verse kruiden onderhouden worden ook. We ontwikkelden een kruidentoren waar je maar een klein oppervlak voor nodig hebt om de kruiden te kunnen onderhouden. Daarnaast kan de kruidentoren gewoon binnen staan en geeft het zelf de goede hoeveelheid water aan de plantjes. De kruidentoren van LIF houdt uit zelf de plantjes gezond en groen. Zo heb jij weinig werk aan de plantjes en hoef je je geen zorgen te maken of de verse kruiden wel genoeg water krijgen!

Hoe werkt het:

  • Plaats de toren op een plek met voldoende zonlicht
  • Zorg ervoor dat het waterbassin goed gevuld is
  • Zet de kruidenplantjes in de toren
  • Groeien, oogsten en eten!

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze kruidentoren en onze verse kruiden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Laat het ons ook zeker weten wanneer je iets mist in ons assortiment of juist een heel goed idee hebt. Waardevolle berichten worden zeker beloond!

Heeft u uw eigen bedrijf en bent u geïnteresseerd in een toren voor bijvoorbeeld uw bedrijfskantine of restaurant? Dan komen wij graag bij u langs om meer te vertellen over LIF en onze mogelijkheden.

Voor het maken van een afspraak kun je ons het beste bereiken door te mailen naar info@lifgroup.nl of te bellen naar 06 – 127 540 58.

Team LIF

Het idee van LIF Group is ontstaan om mensen meer bewust te maken van de kracht van de natuur. Samen met onze vrienden, familie en professionals hebben wij de LIF kruidentoren ontwikkeld.

Gezamenlijk willen wij bijdragen aan de kennis over kruiden en ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar eigen verse kruiden kan laten groeien, oogsten én eten. 

Wil je meer weten over ons? Klik dan op de link:   Over ons

Harm Keurhorst

Operationeel, inkoop en finance

hkeurhorst@lifgroup.nl

Ard-Jan Bluemink

Commercieel

ajbluemink@lifgroup.nl

Marnix

Ontwikkeling en logistiek

mkeurhorst@lifgroup.nl

Details toren

 
 
Kruidentoren details                                                          
 
 
              Details binnenkant kruidentoren                                                                  
 
 
           Details planten in de kruidentoren