Over ons

Met het idee om mee te werken aan een groenere en gezondere samenleving begon de start van LIF. Daarnaast hebben wij, Harm, Ard-Jan en Marnix, zelf een grote liefde voor koken en lekker eten. Vooral goed en vers. En tja, zonder goede verse kruiden wordt dat lekkere eten maken toch echt een ander verhaal. Het gebruik van verse kruiden wordt (gelukkig) steeds gebruikelijker. Bijvoorbeeld voor bij een lekkere maaltijd of om een verse thee te maken.

Hier staan wij voor

Niet alleen de kruiden zelf zijn belangrijk. De manier waarop kruiden onderhouden worden ook. Gezonder leven, de natuur dichterbij brengen en mensen laten genieten van de smaak, geur en kleur van verse kruiden is waarom we zijn begonnen. Daarbij willen we mensen informeren en inspireren om meer verse kruiden te gebruiken. Dit doen wij niet alleen door de verkoop van onze verse kruiden en de kruidentorens. Wij werken bijvoorbeeld ook met bedrijven voor de ontwikkeling van gezonde kantines. Daarnaast hebben wij een lespakket samengesteld voor scholen waarbij wij gastlessen geven over vers eten en het gebruik van verse kruiden.

Verse kruiden kopen

Waarom zijn ‘goede’ verse kruiden zo belangrijk? Verse kruiden geven smaak aan een gerecht en zijn daarnaast een goede vervanger voor zout. Daarnaast zijn verse kruiden niet alleen goed voor gebruik in de keuken, maar worden deze ook gebruikt voor geneeskundige werkingen. Alle verse kruiden hebben stuk voor stuk een eigen smaak en toepassing.

Kruidentoren

Naast dat we de lekkerste, verse kruiden verkopen ben je voor het onderhouden van je kruiden ook bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk onze eigen kruidentorens ontworpen en gefabriceerd. Het gebruik van een kruidentoren is een makkelijke manier om je verse kruiden te onderhouden. De kruidentoren neemt namelijk weinig ruimte in beslag en zorgt ervoor dat je op een klein oppervlak meerdere verse kruiden kunt plaatsen.

Ons doel

Zorgen dat mensen verse kruiden binnen handbereik hebben zodat ze deze gemakkelijk in hun keuken kunnen gebruiken. Daarbij willen we mensen informeren en inspireren om meer verse kruiden te gebruiken. Het is belangrijk mensen kennis te laten maken met wat de natuur te bieden heeft en daar helpen wij graag aan mee. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contact