LIF Kruidentoren

De toren voor binnen en buiten

Verse kruiden dragen bij aan een gezonde levensstijl. Naast dat we de lekkerste, verse kruiden verkopen ben je voor het onderhouden van je kruiden ook bij ons aan het juiste adres! Een tijdje terug alweer lanceerden wij onze kruidentoren voor zowel binnen en buiten. De kruidentoren zorgt voor een makkelijke manier om je kruiden te onderhouden, de toren neemt weinig ruimte in beslag en zorgt ervoor dat je op een klein oppervlak meerdere verse kruiden kunt plaatsen. 

De kruidentoren voor zowel binnen als buiten

Niet alleen de kruiden zelf zijn belangrijk. De manier waarop kruiden onderhouden worden ook. Want geef toe: het water geven aan je plantjes is iets wat we allemaal wel eens vergeten. Zo begon het ontwerpen van de kruidentoren. Een toren waardoor je maar een klein oppervlak nodig hebt om de kruiden te kunnen onderhouden, gewoon binnen kunt zetten en die zelf het goede hoeveelheid water geeft aan de plantjes. Daarnaast is de toren voor zowel binnen als buiten.

Bouw de kruidentoren zoals jij dat wilt​

De kruidentorens zijn er in verschillende maten, zodat je de indeling helemaal naar jouw wensen kunt aanpassen. Of je nou een ronde toren vult met lekkere kruiden of een handig hoekmodel in de hoek van je aanrecht plaatst. Je hebt in ieder geval geen moestuin of groot balkon meer nodig om verse kruiden te onderhouden. De toren is te krijgen in zowel zwart als wit en kan gebouwd worden van drie tot acht lagen hoog. Met onze grootste toren van acht lagen kun je wel 64 plantjes onderhouden. Ook de vorm van de toren is helemaal aan jou. Ga je voor een ronde vorm, een halve vorm of neem je een hoekmodel dat mooi in een hoek past?

Het servicepakket van de kruidentoren van LIF

Bij onze kruidentoren verlenen we je graag de juiste service. Dat doen we aan de hand van ons servicepakket. Bij het servicepakket zit het volgende inbegrepen:
- Plaatsing door heel Nederland
- Op locatie geïnstalleerd
- Opbouw met (los aangeschafte) planten
- Inclusief water vullen
- Inclusief uitleg gebruik en tip/tricks
- Inclusief starterspakket:
- Handige bijpassende gieter
- Handig knipschaartje
- Extra touwtjes en plugjes
- 10% korting op eerste bestelling planten

Verse kruiden onderhouden in de kruidentoren van LIF

Het gebruik van verse kruiden wordt (gelukkig) steeds gebruikelijker. Bijvoorbeeld voor bij een lekkere maaltijd of om een verse thee te maken. Wel zo fijn dat de plantjes dan lang mee gaan en mooi blijven natuurlijk. Water vergeten te geven is overigens ook geen probleem meer met deze toren. Door een handig watersysteem krijgen de plantjes vanzelf precies de hoeveelheid water die ze nodig hebben. Eigenlijk hoef je alleen nog maar de kruiden in de kruidentoren te plaatsen, het reservoir bij te vullen en de toren in het zonlicht te zetten. 

Over LIF: Local Indoor Farming

Met het idee om mee te werken aan een groenere en gezondere samenleving begon de start van LIF. Het doel: zorgen dat mensen verse kruiden binnen handbereik hebben zodat ze deze gemakkelijk in hun keuken kunnen gebruiken. Daarbij willen we mensen informeren en inspireren om meer verse kruiden te gebruiken. Benieuwd welke producten en verse kruiden je bij ons allemaal kunt vinden? Bekijk dan onze webshop.Zelfs verse kruidenboter maken